Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Това и аз съм го замислил, но след като се отреже и се сложи ламарина примерно, е добре да се сложи и едно профилче между роговете, щото тоя леген се явява бая укрепване. Иначе май на него са закрепени спирачните маркучи.
    Нитова се 1мм алумин, а пък за здравината една тръба между двете бомбета ще свърши ли работа ? На легена е бензиновата помпа, спирачни маркучи, едната кука за задното гърне .. може и да изпускам нещо.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• То между бомбетата има импровизирана гредзичка, тя е в основата на облегалката. Но е добре да има профилче което да държи 2-та задни рога и да е някъде примерно в средата на дупката дето ще се получи.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Аз знам защо трябва да го режа тоя леген, ама вие защо?
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

То между бомбетата има импровизирана гредзичка, тя е в основата на облегалката. Но е добре да има профилче което да държи 2-та задни рога и да е някъде примерно в средата на дупката дето ще се получи.
          Точно импровизираничка е доста, но след бомбетата назад няма смисъл да се укрепват тенекии
          Attached Files
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Аз знам защо трябва да го режа тоя леген, ама вие защо?
            Щото тоя леген пречи за нормална генерация, пречи за монтаж на стаб щанга и т.н. Още повече, когато колата ще се превръща в бегачка и няма да се товари, ти ми кажи за какво трябва да има леген.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Щото тоя леген пречи за нормална генерация, пречи за монтаж на стаб щанга и т.н. Още повече, когато колата ще се превръща в бегачка и няма да се товари, ти ми кажи за какво трябва да има леген.
              Ами на Катъра му трябваше леген, за да се стича там водата от задния джам.
              На новата ще го поорежа, за да се клати свободно диференциала. То и резервоара трябва да махна, че ще пречи на кардана.
              Накрая няма да правя почти нищо и ще си я карам.
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• всичко върви по мед и масло
                Attached Files
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Радвам се, ама сега гледам, какво съм писал, та да се поправя!
                  Въпреки, че мотора е слабо-силен, а освен това на метан е като да караш Пунто, много ме кефи, как мърка и изобщо показва всички признаци на здрав мотор.
                  Юркам го с 6000 оборота, а той дори и не протестира.
                  На баир го няма, ама на равно и в нанадолно....
                  Малиййййй!
                  Все пак , нищо общо с Катъра!
                  1.7 8 В си е класика!

Comment

• Подобряваш спирачките ли?
                    Изряза ли легена,и олекотяваш ли я?

Comment

• Правя предни/задни спирачки както и предни макферсони кони с прогресивни пружини. Следва рязане на легена и махане на всичко ненужно, може да се стигне и до слагане на хидравлика, че сега е без.
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Успех и чакаме снимков материал.
                        Защо се чудиш за хидравликата,не ти ли допада?

Comment

• Много ми допада даже да поосвободя мотора от допълнителна консумация, но ако леката ми задница занесе трудно ще я вкарам в пътя без хидравлика. Ще го измисля и това като му дойде реда
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Още нещо да се похвалиш ?
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                              Много ми допада даже да поосвободя мотора от допълнителна консумация, но ако леката ми задница занесе трудно ще я вкарам в пътя без хидравлика. Ще го измисля и това като му дойде реда
                              ако ти тръгне леката задница се обади да доида с моита тежка предница да те поизправя ма от хидравликата няма смисъл тя е за паркирането само. Като си в движение и с предни гуми максимум 195 нещата са поносими но за въртенето на място ще тренираш с повече злобарки и всичко ще е наред
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Не е само до паркирането, ако беше така нямаше и да я има дилемата. Ще преценя как е със суперлегерите и леките гуми и ще стане ясно. Боби и той без хидравлика, ма той има ръце , не е като мене пиле.
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X